bg

www.fredericmompou.es Pàgina web creada per la seva vídua, Carme Bravo, amb l’ajuda del musicòleg Ferran Granja.  Extensa biografia, fotografies, manuscrits, entrevistes, catàleg d’obres, bibliografia, discografia, etc.  En català, castellà, anglès i francès.

Consells de Carmen Bravo sobre la música de F.Mompou

La música de F.Mompou (Xosé-Aviñoa)

Notes de Frederic Mompou sobre l’expressió en la interpretació al piano de les seves obres

http://www.macmcclure.com/compositors/mompou/biocast.html Breu biografia escrita pel pianista americà Mac McClure, al seu web. Catàleg d’obres i fotografies.  En català, castellà i anglès.

http://www.cervantesvirtual.com/portal/albeniz/fondos.jsp Registre exhaustiu i transcripció del fons personal i documental del compositor realitzat pel centenari del seu naixement, amb l’ajuda de la seva vídua. Important tasca de transcripció de les cartes del compositor.

www.adamar.org/numero_15/000016.janes.htm Article biogràfic escrit per Clara Janés, autora del llibre “Federico Mompou: Vida, textos y documentos”. En castellà.

www.editrama.com/mompou/enlaces.html
Enllaços a altres webs relacionades amb el compositor.

http://www.musicologie.org/Biographies/m/monpou.html Web de músics que inclou biografia, catàleg d’obres i bibliografia de Mompou. En francès

http://www.youtube.com/results?search_query=mompou Gravacions de diferents intèrprets tocant Mompou i entrevistes a Carme Bravo.

http://www.trito.es/details.php?ref=DD00528    Per comprar discografia de Mompou.

http://www.catradio.com/pcatradio/crItem.jsp?seccio=programa&idint=1060Per escoltar la música de Frederic Mompou interpretada per ell mateix i comentada per la seva vídua. En català.

Entrevista amb Carme Bravo (2003) Part 1Part 2Part 3